Az elmúlt két év tapasztalatai alapján elkészítettük a 2014-es Optimum Programot, ami az eddigiekhez képest

  • több vizsgálatot (szívférgesség szűrés az Aktív és Szenior csomagokban, vizelet fehérje / kreatinin arány meghatározás a Szenior csomagban),
  • több kedvezményt (ivartalanítási kedvezmény a Junior csomagban)
  • új kiegészítő opciót (Optimum Plusz – korlátlan fizikális vizsgálati kedvezmény)

 

tartalmaz, valamint megújult a dizájn is: az új csomagokhoz újrahasznosított papírból készült információs mappát adunk ajándékba, amibe termékinformációkat, hasznos tudnivalókat fogunk helyezni, de a gazdik tarthatják benne a kutya egészségügyi papírjait is.

optimum

Az adminisztráción szintén igyekszünk javítani:

  • elkészült az új, egyszerűsített szerződés
  • új tagsági kártyák készültek
  • új belső nyilvántartó rendszert építünk ki

Az idei évtől egy fontos változás is bevezetésre kerül. Bár az eddigi években sem volt átvihető a következő évre az el nem végzett szolgáltatás, de ezt eddig minden esetben felülbíráltuk, és a következő évi csomaghoz tettük hozzá ezeket az elfelejtett beavatkozásokat. Erre a jövőben nem lesz lehetőség, tehát a csomag tartalmát – a szerződésnek megfelelően – egy év alatt el kell használni. Az otthoni nyilvántartásban segít a tagsági kártya, amin minden alkalommal jelölni tudjuk az elvégzett vizsgálatokat, illetve telefonon és e-mailen bármikor szívesen adunk tájékoztatást az aktuális, el nem használt kedvezményekről.

Az új adminisztrációs rendszerünk a beérkező tagdíjakat a hónap közepén vizsgálja, így a szerződés szerinti határidőre be nem érkezett befizetéseket a hónap közepén regisztráljuk, és a jövőben erről tájékoztatást küldünk.

Bízunk benne, hogy elnyeri tetszésüket az új Optimum Program!

Indul a 2014-es Optimum Program!