2015-ben sok újdonsággal, és változatlan árakon folytatódik a Hungarovet Optimum Program!

Újdonságok 2015-től:

  • Az új belépők vonalkódos Hungarovet Kártyát kapnak a tagságuk mellé, a meglévő tagjaink régi kártyáit pedig folyamatosan cseréljük majd. A kártyákkal a honlapunk “Kártyainfó” menüpontján keresztül ellenőrizhetik aktuális program elemeiket, láthatják az elhasználás dátumát, a lejáratokat, és a még aktív, felhasználható tételeket. A kártya egyben levásárolható hűségpontok gyűjtésére is alkalmas, és számos egyéb meglepetést is tartogat!
  • A komplett fizikális vizsgálatok kiegészültek egy ún. FAST ultrahang vizsgálattal. Ez a gyors áttekintő hasi UH vizsgálat a vesék, a máj, a húgyhólyag, a méh, petefészek / prosztata és a lép gyors áttekintő vizsgálatát jelenti.
  • A vérvizsgálat és a szív-, és bőrférgesség szűrés ezentúl egyben, laboratóriumban történik, ami az utóbbi két vizsgálat eredményközlését ugyan kissé lassabbá teszi, de még precízebb eredmények lesznek elérhetők: az eddigi egy csepp módszer helyett Knott-teszttel történik a vizsgálat, és az ELISA teszt is precízebbé válik.
  • A vizsgálatok és oltások árai idén emelkedtek, de a programban továbbra is a tavalyi árakon juthat hozzá, így a havidíjas rendszer adta előnyökön kívül az éves kedvezmény mértéke is 5-10%-kal nőtt, csomagtól függően.

 

Reméljük a fenti újdonságok elnyerik majd meglévő tagjaink tetszését, és egyre többen szeretnének majd csatlakozni az “Optimumosok” táborához!

 

 

 

 

Optimum Program 2015