A Hungarovet Kártya 2015 elején került bevezetésre rendelőnkben.

IMG_8978

A kártya felmutatásával minden vásárlása után hűségpontokat kap: a forint érték 1%-át (“kvóta”). Amint vásárlásai összege eléri a 100.000 Ft-ot, a kvóta automatikusan 2%-ra növekszik, 200.000 Ft felett 3%-ra, stb.

Bizonyos esetekben a fenti, sávos jóváíráson kívül ún. kedvezményes százalékot adunk (pl.: ivartalanítás után 2%), ami onnantól minden vásárlásakor jóváírásra kerül. Tehát ha valaki a kvóta szerint 2%-ot kap vissza a vásárlásaiból pontok formájában, és a példa szerint további 2%-ot az ivartalanítási programban való részvételért, úgy onnantól kezdve 2+2= 4%  lesz a visszajáró pontok mértéke, minden vásárlás után.

Bizonyos termékakciók extra pontokat érnek: ezekről Hungarovet Kártyás tagjaink email értesítőt kapnak, illetve honlapunkon is tájékozódhatnak, a Kártyaakciók menüpont alatt.

A Hungarovet Kártyával képesek vagyunk naprakészen, precízen nyilvántartani egészségmegőrző programjaink elemeit (pl.: Optimum Program), és Önök is könnyedén ellenőrizhetik kártyainformációs oldalunkon azokat.

Időnként értékes ajándékokat küldünk a kártyákra, erről mindig email értesítést küldünk.

A hűségpontok levásárolhatók rendelőnkben, bármilyen termékre vagy szolgáltatásra.

 

A Kártyainfo használata részletesen

Akár innen, a kilencelet.hu-ról, akár honlapunkról, a hungarovetrendelo.hu-ról kattint a Kártyainfo linkre, megjelenik a kártyaszám bevitelére szolgáló mező:

1

 

 

 

 

 

A példában a 611-es számú kártyát mutatjuk be. A küldés gomb, vagy egy enter leütése után megjelennek az adott kártya adatai. Az adatok közt személyes információk (tulajdonos név, telefonszám, cím, stb) nem jelennek meg, azokat csak a belső rendszerünk tárolja.

2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A megjelenő adatok a következők:

Egyenleg: itt látható a hűségpontok száma, melyeket a példában szereplő állattartó eddigi vásárlásai során gyűjtött.

Kvóta: itt látható az a százalék, amit a vásárlások során a hűségpontok számolásánál használunk. A kvóta a vásárlások során sávosan növekszik, minden átlépett százezer forint esetén egy százalékkal.

Kedvezményes százalék: A kvóta minden Hungarovet Kártya tulajdonosnak automatikusan jár minden vásárlásához. A kedvezményes százalékok olyan extra százalékok, amiket bizonyos programokban való részvétel (pl.: ivartalanítási program: +2 %) esetén adunk hozzá az aktuális kvótához.

Üzenet mező: Itt tudunk figyelmeztetéseket, üzeneteket küldeni a rendszeren keresztül a kártya tulajdonosának. Ezek a tájékoztatók csak ezen a felületen jelennek meg, amennyiben az üzenet fontos, természetesen emailben és telefonon is jelentkezünk. A Láttam gombra kattintva az üzenetek eltüntethetők.

Rögzítő: Itt annak a nevét és elérhetőségét láthatjuk, aki az adott Hungarovet Kártyát rögzítette. Amennyiben bármi kérdés van a kártyával, vagy a programokkal kapcsolatban, Őt kell keresni a megadott elérhetőségeken.

A továbbiakban pedig az adott gazdi és az állatai programjai, kedvezményei láthatók, a fenti törzsvásárlói hűségprogramon túl.

3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A fenti példában a kártya terméklista mezőben látható az az ajándék vizsgálat, amit a kártyatulajdonos bármelyik állata kapcsán felhasználhat (jelen esetben egy ajándék vizsgálat). A megnevezés alatt szerepel, hogy hány darab ilyet használhat fel, és milyen időkorláttal. Amennyiben az időkorlátot elértük, és nem került felhasználásra az adott elem, a dátum piros színnel jelenik meg, és az adott tétel innentől már nem használható fel.

Az állatok mezői a következők. Itt a választott állat fülére kattintva megjelenik az adott kedvenc esetén felhasználható tételek listája, jelen esetben az Optimum Aktív csomag elemei láthatók, melyekből a példában szereplő gazdi már elhasznált egy kombinált oltást (pirossal jelenik meg), és egy bélsárvizsgálatot (ez még zöld, hiszen két ilyen vizsgálat használható fel, de a a szám mutatja, hogy már csak egy van hátra (1/2  = egy elhasználva a kettőből). A többi elem még aktív, és a megadott határidőkig elhasználható.

A Hungarovet Kártya időnként meglepetéseket is tartogat: amennyiben a regisztrációkor engedélyezték, hogy email értesítéseket küldjünk, időnként akciós termékekről fogjuk tájékoztatni, vagy ajándékokat helyezünk el a kártyájukon, amiket a honlapon keresztül bármikor ellenőrizhet.