A Hungarovet Állatkórházban az állatok ivartalanítását igyekszünk olyan színvonalon végezni, ami méltó az Önök és Kedvenceik közti kapcsolatra. Hisszük, hogy az állattartók többségének ez a beavatkozás az egyik legkomolyabb döntés kutyájukkal vagy macskájukkal kapcsolatban, és ennek megfelelően szeretnénk mi is hozzájárulni ahhoz a biztonságtudathoz, ami ehhez a döntéshez szükséges. Az ivartalanítás költségei nagyban függnek a műtét előtti, alatti és utáni ellátás minőségétől. Az alábbi letölthető tájékoztatóban szeretnénk bemutatni, hogy mik azok a fontos elemek, amikkel ezt a minőséget garantálni tudjuk. A minőség feláldozását akciók kedvéért rendelőnk nem tartja elfogadhatónak, így az ivartalanítási programunk inkább műtétek technikai hátterének garanciáját tartja szem előtt, azonban a felelős állattartást, és a bizalmat hűségpontokkal jutalmazza.

Tájékoztató letöltése

  • Kutyák ivartalanítása esetén minden jövőbeli vásárlásából (szolgáltatás vagy termék) +3% hűségpontot írunk jóvá Hungarovet Kártyájára.

  • Macskák ivartalanítása esetén minden jövőbeli vásárlásából (szolgáltatás vagy termék) +2% hűségpontot írunk jóvá Hungarovet Kártyájára.

A program úgy került kialakításra, hogy egy, a rendelőnkben elköltött átlagos havi állatorvosi és megelőző ellátási költség esetén (~10.000 Ft: oltások, féregtelenítések, kullancs-, bolha-, szívférgesség elleni készítmények, szűrővizsgálatok, esetenként felmerülő állatorvosi költségek, időközönkénti táp vásárlások) a kedvenc élete során a gazdi gyakorlatilag kedvezmény formájában visszakapja az ivartalanítás költségeit.

A program visszavonásig érvényes, a már elnyert kedvezmények azonban természetesen a résztvevő állat élete végéig érvényesek. Egy állattartó több állata esetén a kedvezmény csak egy állat esetén vehető igénybe, viszont onnantól minden, az állattartó tulajdonában álló állat költségeire vonatkozik.

 

D8H_7036 (Large) D8H_6828 (Large) D8H_6873 (Large) D8H_6944 (Large) D8H_6951 (Large) D8H_6962 (Large) D8H_6998 (Large) D8H_7021 (Large) D8H_7026 (Large)