Az Optimum Aktív csomagot 1-7 éves kutyák részére ajánljuk. A csomag tartalma:

  • Kombinált oltás
  • Veszettség oltás
  • Bélsárvizsgálat (2x)
  • Fizikális vizsgálat (2x)
  • Rutin vérvizsgálat
  • SDMA vizsgálat (korai vesebetegség diagnosztika)
  • Szív- és bőrférgesség szűrés (ELISA + Knott teszt)

A csomaghoz járó kedvezmények:

  • Külső élősködők elleni készítmények: -10%
  • Fogászati beavatkozások: -10%
  • Virbac Vetcomplex tápok: -5%

 

A fenti fogalmak részletesebb magyarázatát a Gyakran Ismételt Kérdések részben találhatja meg.

A csomag havidíja: 4650 Ft/ hó

A csomag összértéke (a kedvezményeken kívül) 62000 Ft, amiből a havidíj kiszámításakor 10% kedvezményt adtunk (55800 Ft).

A csomag elemeit a Hungarovet Kártya kezeli, így az aktuális program elemek (elhasznált és még elhasználható) listáját honlapunkról egyszerűen ellenőrizheti kártyaszáma megadásával.

PÉLDA

Az alábbiakban egy példán keresztül mutatjuk be a csomag előnyeit. (Az árak tájékoztató jellegűek.)

Lucky, a 4 éves golden retriever gazdája úgy dönt, hogy ebben az évben kipróbálja az Optimum programot. Az év során minden fent leírt beavatkozást elvégzünk, aminek során kiderül, hogy Lucky erősen fogköves, és egészségügyileg fontos lenne a fogászati ellátása. A fogászat altatásban zajlik, így javasoljuk előtte a vérvizsgálat elvégzését, ami a program része, így külön nem kell érte fizetni. A vizsgálat során szerencsére semmilyen komoly problémát nem találunk, de a veseértékek normál tartományon belüli magas értéke miatt táplálkozási tanácsokkal segítünk, illetve kihangsúlyozzuk, milyen fontos lesz ezen értékeknek a nyomonkövetése a következő években is, hogy idejében vegyük észre, mikor kell komolyabban is beavatkoznunk, hogy Lucky hosszú, egészséges életet élhessen. Mivel enyhe telünk volt, a sok kullancs miatt Lucky gazdája úgy dönt, vesz egy kullancs nyakörvet, de tavasszal és ősszel spot-on készítményt is alkalmaz a biztonság kedvéért. Az év során tehát egy nyakörvet és 5 spot-on készítményt vásárol. Az ősszel a bélsárvizsgálat (a program része) alkalmával féregpetéket találunk, így célzottan kezeljük a férgességet, amit hála a vizsgálatnak és a kontrollnak, sikerül megnyugtatóan felszámolnunk, így a család gyermekei miatt sem kell aggódni. A szívférgesség szűrés (a program része) szerencsére negatív eredménnyel zárul, így csak tanácsokat kell adnunk a megelőzésre.  Az év közben Lucky egyszer lesántul, így ortopédiai vizsgálatra kerül sor a rendelőben. A vizsgálatért nem kell fizetni, mivel a csomag része.  Szerencsére a sérülés nem komoly, egy pár napos gyógyszeres kezeléssel megússzuk.

Látható, hogy Lucky ebben az évben nem csak az oltásait kapta meg (szintén a program részeként), hanem sokat tettünk azért, hogy Ő és családja is egészséges maradjon, mindössze egy 4650 Ft-os havidíjért. És hogy a biztonságon és folyamatos állatorvosi figyelmen kívül mit nyertünk még a programon? A csomag tartalmából adott 6200 Ft-os kedvezményen felül 2300 Ft kedvezményt adtunk a fogászati ellátás árából, 1000 Ft-ot a kullancs elleni nyakörv árából, 5×350=1750 Ft kedvezményt írtunk jóvá a spot-on készítmény árából, és mivel Lucky három zsák Virbac tápot is evett az év folyamán, így ezekre is adtunk összesen 2500 Ft kedvezményt.  Tehát ebben az esetben több, mint 13750 Ft-ot is spórolt a család, azon felül, hogy egyik állatorvosi vizit sem jelentett jelentősebb kiadást, hiszen a havidíjas rendszer kiegyensúlyozottá tette a költségeket.