Az Optimum Junior csomagot 1 éves kor alatti kutyák részére ajánljuk. A csomag tartalma:

  • Kombinált oltás
  • Veszettség oltás
  • Kombinált oltás ismétlés fél év múlva
  • Veszettség oltás ismétlés fél év múlva
  • Bélsárvizsgálat (2x)
  • Fizikális vizsgálat (1x)

A csomaghoz járó kedvezmények:

  • Külső élősködők elleni készítmények: -10%
  • Fogászati beavatkozások: -10%
  • Virbac Vetcomplex tápok: -5%
  • Ivartalanítási kedvezmény

 

A fenti fogalmak részletesebb magyarázatát a Gyakran Ismételt Kérdések részben találhatja meg.

A csomag havidíja: 3600 Ft/ hó

A csomag összértéke (a kedvezményeken kívül) 45500 Ft, amiből a havidíj kiszámításakor 5% kedvezményt adtunk (43225 Ft).

A csomag elemeit a Hungarovet Kártya kezeli, így az aktuális program elemek (elhasznált és még elhasználható) listáját honlapunkról egyszerűen ellenőrizheti kártyaszáma megadásával.

PÉLDA

Az alábbiakban egy példán keresztül mutatjuk be a csomag előnyeit (az árak tájékoztató jellegűek).

Cinke, a 3 hónapos pumi kutya gazdája úgy dönt, hogy ebben az évben kipróbálja az Optimum programot. Az utolsó kombinált oltása és a veszettség elleni oltása már nem kerül pénzbe, hiszen a csomag tartalmazza, így a havidíjak fedezik. A bélsárvizsgálat során kiderül, hogy az utolsó oltásakor még kis mennyiségben vannak féregpeték és néhány protozoon is feltűnik, így a család- és a kutya egészségvédelme miatt meghatározzuk a további teendőket, hogy a kiskutya parazitamentesítése sikeres legyen. A két hónappal később megismételt bélsárvizsgálat már megnyugtató eredményt hoz. A vizsgálatok szintén a csomag részei voltak. A család az ivartalanítás mellett dönt, mert nem szeretnének kiskutyákat, és az állatorvosi tájékoztatóban olvasták, hogy ezzel – többek közt – milyen nagy mértékben tudják csökkenteni a később esetlegesen kialakuló daganatos megbetegedések kockázatát. Az ivartalanítást megelőző vizsgálathoz az Optimum tagoknak kedvezmény jár, így a 12000 Ft értékű vizsgálatot (vérkép, máj, vese paraméterek, véralvadási státusz vizsgálat, EKG) féláron, 6000 Ft-ért végezzük el. Az ivartalanítás után 10 nappal Cinke már kutyaiskolába jár, így fontos, hogy védekezzünk a bolhák ellen, hiszen a sok kutya egy helyen optimális fertőzési lehetőség lehet a parazita számára, de a kullancsok ellen is életbevágó a védekezés. A család végül egy nyakörv mellett dönt, és a sok kullancs miatt 4 spot-on készítményt is vásárol az év során. Mivel az oltáskor kapott próbacsomag nagyon ízlett Cinkének, a gazdik úgy döntenek, a növekedés optimális támogatása miatt a Virbac tápok mellett maradnak, és az év során 5 kis zsák tápot etetnek meg vele. Az év közben a csomag terhére elvégzett vizsgálat során egy kezdődő kötőhártya gyulladást veszünk észre, amit szerencsére csak a szembe lógó szőrszálak okoztak, így megmutatjuk a gazdiknak, hogyan kell a jövőben odafigyelni erre.

Látható, hogy Cinke ebben az évben nem csak az oltásait kapta meg a program részeként, hanem sokat tettünk azért, hogy Ő és családja is egészséges maradjon, mindössze egy 3600 Ft-os havidíjért. És hogy a biztonságon és folyamatos állatorvosi figyelmen kívül mit nyertünk még a programon? A csomag tartalmából adott 2275 Ft-os kedvezményen felül 6000 Ft kedvezményt adtunk a műtét előtti vizsgálatból, 500 Ft-ot a kullancs elleni nyakörv árából, 4×200=800 Ft kedvezményt írtunk jóvá a spot-on készítmény árából, és mivel Cinke öt zsák Virbac tápot is evett az év folyamán, így ezekre is adtunk összesen 2500 Ft kedvezményt. Tehát ebben az esetben több, mint 12075 Ft-ot is spórolt a család, azon felül, hogy egyik állatorvosi vizit sem jelentett jelentősebb kiadást, hiszen a havidíjas rendszer kiegyensúlyozottá tette a költségeket.